PL: „Tottenham, MU? Ugyanaz! Várjon inkább egy nagy klubra!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 11:05
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint Hugo Llorisnak, a Tottenham kapusának nem szabad a Manchester Unitedhez szerződnie.

David de Gea jövőjével kapcsolatban még mindig rengetegek a kérdőjel. A Manchester United spanyol kapusáról vegyes információk látnak napvilágot, egyes sajtóhírek szerint esze ágában sincs váltani, mások szerint biztos, a Real Madridnál folytatja.Manchester United spanyol kapusáról vegyes információk látnak napvilágot, egyes sajtóhírek szerint esze ágában sincs váltani, mások szerint biztos, a Real Madridnál folytatja.

Korábban arról is szó esett, ha a United értékesíti kapuvédőjét, a „vörös ördögök” a Tottenhamből pótolnák De Geát, és Hugo Lloris kapná meg az egyes mezt – ezzel azonban Raymond Domenech, a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint hibát követne el honfitársa.

„Nem akarom megmondani, mit csináljon, de a helyében a Chelsea-t, az Arsenalt vagy a Manchster Cityt választanám, ezekkel a csapatokkal az európai porondon is rendszeresen játszhat. A Tottenham nagy csapat, de messze nem a legnagyobb, a Manchester United pedig nálam ugyanez a kategória. Nem látom, miben különbözik a két klub. Ha van egy kis esze, inkább az angol, a francia a német vagy az olasz bajnokság élcsapatához megy” – mondta a Daily Mailnek Domenech.

A 28 esztendős Llorist 2019-ig köti szerződése a Spurshöz, piaci értékét a transfermarkt.de 20 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik