MU: Solskjaernak nincs élő szerződése a Moldénál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.08. 20:08
null
Solskjaer élvezi a munkáját (Fotó: AFP)
Eredetileg úgy lehetett tudni, hogy a Manchester United menedzserének, Ole Gunnar Solskjaernak a norvég Moldéval 2021-ig tartó szerződése van, így csak „kölcsönbe” került át az angol együtteshez. A szakember viszont a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában tisztán kifejtette, hogy azt felbontották, így biztosítva az új, rövid távú kontraktusát a „vörös ördögökkel”.

A 46 éves szakember ha bizonytalanul is, de megszólalt ez ügyben már.

„Nem tudom pontosan, hogyan is működik ez. Azt hiszem, a szerződésem ott lejárt, és így csak a Manchester Uniteddel van szerződésem. De lehet, hogy van egy másik kontraktus, hogy térjek vissza" – fogalmazott egy norvég podcastban a tréner.

A Molde honlapjáról eltűnt az a bizonyos közlemény, amely szerint Solskjaer 2021-ig meghosszabbította az ottani megállapodását, még mielőtt az MU-hoz ment.

„Menedzserként nem lehetséges, hogy két szerződésed legyen. A Moldéval való kontraktusomat felbontottuk, a unitedes szerződésem pedig június végéig tart – nyilatkozta a Sky Sportsnak Solskjaer. Imádom ezeket a srácokat edzeni és itt dolgozni. Ahogy már sokszor elmondtam, mindennap a legjobbamat próbálom nyújtani, meglátjuk, milyen döntés születik."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik