PL: „Senki se aggódjon, Kane újra megcsinálja”

Vágólapra másolva!
2016.11.08. 16:37
Harry Kane, a Tottenham labdarúgócsapatának támadója még szeptember végén, a Sunderland elleni mérkőzésen szenvedett könnyebb bokasérülést, így csak hat bajnokin lépett pályára ebben a szezonban. Eddig három gólnál tart, míg a listavezető Diego Costa (Chelsea) kilencnél, de korábbi edzője, Harry Redknapp szerint az állás a szezon végén biztosan változik majd.

„Ne aggódjon senki, Harry nagyon közel lesz ahhoz, hogy ismét ő legyen a gólkirály. Az előző szezonban négy-öt mérkőzés után leírták, erre megnyerte a mesterlövészek versenyét. Nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, nem hibázik, és újra gólkirály lesz” – kezdte a BT Sports szakértőjeként Harry Redknapp.Harry Redknapp.

„Amikor még a Tottenham menedzsere voltam, akkor még csak 17-19 éves volt, elengedtük kölcsönbe. Majd megnőve, megerősödve visszajött, de egyáltalán nem lepődtem meg, mert mindig is tudtam, hogy nagy játékos válik belőle. Az U21-eseknél Tim Sherwood dolgozott vele, és ő is tisztában volt a képességeivel. Nehéz egy tinédzser támadónak a Premier League-ben, így idő kellett neki. Most pedig nagyon higgadt, intelligens, és fantasztikus futballista lett” – tette hozzá a szakember, aki 2008 és 2012 között volt a londoniak menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik