PL: Roy Keane-nek igaza volt, ez a klub a liga szelfikirálya!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.23. 11:00
Érdekes és hiánypótló kimutatást közölt a Betting Expert sportfogadási szakportál. Megnézték, hogy a Premier League-ben szereplő mely klubok és játékosok a legnagyobb „szelfifüggők”.

A szelfikészítés a modern sport elengedhetetlen tartozékává vált. A klubok játékosai aktív résztvevői a közösségi oldalaknak és gyakran fotózzák magukat különleges helyszíneken, edzés vagy pihenés közben, egy-egy győzelem után. A rajongók pedig hálásak érte.

Most kiderült, hogy mely PL-csapat játékosai készítik magukról a legtöbb szelfit. Roy Keane-nek, a Manchester United korábbi középpályásának nem csalt a megérzése.

Az ír válogatottnál másodedzőként dolgozó Keane nemrég azt mondta az Arsenal játékosairól, hogy „jobban érdeklik őket a szelfik és a kockás hasuk, mint a trófeák”. Nos, a friss kimutatás szerint tényleg az Arsenal játékosai készítik magukról a legtöbb szelfit, de a 2015–2016-os szezonban az angol bajnoki cím elhódítását is komolyan gondolják.

A játékosok Instagram-oldalait átböngészve számolták össze a szelfiket. A klubok rangsorának első helyén az Arsenal végzett, az „ágyúsokat” a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City követi. A teljes lista itt megtekinthető.

 

A játékosok között a Manchester City brazilja, Fernandino nyerte meg a szelfiversenyt. A második helyen az Arsenal támadója, Joel Campbell áll, a dobogó legalsó fokára a Swansea légiósa, Jordi Almat szelfizte fel magát. A teljes lista itt megtekinthető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik