PL: Ronaldinho szerint a Poolnak is van egy Mesut Özilje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 15:27
A brazil futball-legenda, Ronaldinho szerint a Liverpoolban szereplő Roberto Firmino van annyira jó labdarúgó, mint Mesut Özil vagy Andrés Iniesta.

A Hoffenheimtől igazolt 24 éves brazil támadóért 2015 nyarán 28 millió fontot fizetett a Liverpool. Firmino a jelenlegi szezonban 20 angol bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki. Ronaldinho szerint van annyira jó játékos, hogy Jürgen Klopp menedzser köré építse a jövő Liverpoolját.Firmino a jelenlegi szezonban 20 angol bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki. Ronaldinho szerint van annyira jó játékos, hogy Jürgen Klopp menedzser köré építse a jövő Liverpoolját.

„Semmi kétségem, hogy nagyszerű alakja lesz a Liverpool történetének. A világ egyik legjobbja a posztján, olyan szintet képvisel, mint Mesut Özil, David Silva vagy Iniesta, akik hasonló szerepkörben futballoznak” – idézi a The Mirror Ronaldinhót.

„Klopp a világ egyik legjobb edzője, így tudnia kell, hogy jobb játékosokkal szükséges körbevennie Firminót ahhoz, hogy kihozza belőle a maximumot” – folytatta a jelenleg csapat nélkül lévő honfitárs.

„Ha Klopp Firmino köré építi a csapatát és megszerezheti azokat a játékosokat, akiket akar, biztos vagyok benne, hogy ismét harcban lesz a bajnoki címért a Liverpool.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik