PL: otthonából irányítja csapatát a Fulham menedzsere

Vágólapra másolva!
2020.12.25. 14:10
null
A Fulham profitálhat abból, hogy Scott Parker (balra) több kameraképet is lát majd az otthonából (Fotó: AFP)
Scott Parker, a Fulham menedzsere otthonról irányítja csapatát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának szombati játéknapján, a Southampton elleni mérkőzésen.

 

A 40 éves szakvezető koronavírustesztje negatív lett, mégis házi karanténba kellett vonulnia, miután az egyik családtagja megfertőződött.

„Folyamatos lesz a párbeszéd a szakmai stáb és köztem, forró dróton leszek a kispaddal. Remek segítőim vannak, akik átveszik a gyeplőt" – nyilatkozta. Hozzátette, segítségére lesz a számítógépe, a mérkőzésről pedig több kameraképet is lát majd egy időben, nem csak azt, amelyet a tévénézők. Parker úgy fogalmazott, ugyanolyan edzéseket tart csapatának, mint máskor, azzal a különbséggel, hogy nincs ott a gyepen a játékosai között.

„A világ, amelyben élünk, megtanított minket különböző módszerekre, illetve arra, hogy a nehéz helyzetből is a lehető legtöbbet hozzuk ki. Én is mindent megteszek majd otthonról" – magyarázta.

A 18. helyezett Fulhamet szombaton Stuart Gray és Matt Wells irányítja a kispadól, Parker pedig jövő szerdán térhet vissza, amikor csapata a Tottenham Hotspur vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik