PL: orosz támadóért verseng az MU és a Tottenham

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 16:39
Kapós lett a Dinamo Moszkva labdarúgója, Alekszandr Kokorin: a legfrissebb sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United és a Tottenham Hotspur is szeretné megszerezni az orosz válogatott támadót.

A Times nevű lap úgy tudja, a Manchester United és a Tottenham is játékosmegfigyelőket küld Oroszországba, hogy térképezzék fel a Dinamo Moszkva válogatott támadóját, Alekszandr Kokorint. Ugyanis mindkét neves angol klub csatárgondokkal küzd…

A Manchester United első számú kiszemeltje Pedro volt, a Barcelona korábbi spanyol támadója közel is volt a megegyezéshez a hírek szerint a „vörös ördögökkel”,de a Chelsea az utolsó pillanatban elhappoltaa világ- és Európa-bajnok játékost. A Manchester Uniteddel kapcsolatban Sadio Manét, a Southampton futballistáját is emlegették, ám az elsődleges célpont már Kokorin lett – az érdeklődést a Dinamo Moszkva csatárának ügynöke is megerősítette.

A Tottenhamnél Harry Kane mellé keresnek egy csatárt, az első számú célpont a West Bromwich gólvágója, Saido Berahino, de a jelek szerint nem sikerül megegyezni a kluboknak. A Spurs így Kokorin másik kérője és a jelek szerint igen komoly szándékai vannak a londoni csapatnak.

A Dzsudzsák Balázzsal az Anzsiban és a Dinamo Moszkvában is együtt futballozó Kokorin piaci értékét 10 millió euróra becsülik, szerződése jövő nyáron jár le a Dinamo Moszkvánál. A 24 éves középcsatár a Dinamónál 193 mérkőzésen 46 gólig és 25 gólpasszig jutott eddig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik