PL: növelte az ajánlatát az Arsenal Mudrikért – sajtóhír

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.03. 13:06
null
Mudrik az Arsenalban köthet ki (Fotó: AFP)
Amint azt korábban megírtuk, a Sahtar Doneck 21 éves szélsője, Mihajlo Mudrik iránt élénken érdeklődik a Premier League tabellájának élén álló Arsenal. Az „ágyúsokat” az sem tántorította el, hogy a ukrán bajnok visszautasította az első ajánlatukat.


A goal.com újságírója, Charles Watts és Fabrizio Romano szerint is elküldte második ajánlatát az Arsenal a Sahtar Doneck részére Mihajlo Mudrik átigazolásának ügyében. Az olasz újságíró szerint a felajánlatott átigazolási díj fix összege közel van 50 millió euróhoz, amin kívül további bónuszokkal is kiegészül az ajánlat.

Romano szerint a Sahtar gondolkodik az ajánlat elfogadásán, még ha nyilvánosan 100 millió eurós összeget határozott meg Dario Srna, a csapat sportigazgatója. Az olasz újságíró információ szerint Mudrik nagyon szeretne az Arsenalba igazolni, ezért a játékossal való megegyezés nem okoz majd nehézséget, de ha mégis kútba esik a megállapodás a Premier League listavezetőjével, akkor a Chelsea készen áll tárgyalásokat kezdeményezni a Sahtarral.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik