PL: „Nem eszem kukacokat, de volt, hogy a számba vettem…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.19. 14:58
Képzeljük el, amint az utóbbi hetek rossz szériája ellenére is az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tabelláján meglepően magasan található Burnley menedzsere, Sean Dyche közli az alábbi mondatot: „Sosem ettem kukacokat.” Ez ugyanis tényleg megtörtént a minap…

Az egész sztori Dániából indul, ahol Dyche egyik korábbi játékosa azon poénkodott, hogy milyen mély az angol menedzser hangja.

Aztán ezt átvette az angol média, amely a Google Fordító segítségével megállapította, a játékos azt mondta, azért olyan mély a menedzser hangja, mert állandóan kukacokat eszik.

Ennek persze semmi értelme, de jól hangzik, úgyhogy akkora sztori lett belőle Angliában, hogy már Dyche-nak is reagálni kellett.

És meg is tette, méghozzá a legtökéletesebb módon:

„Igen, kukacokat eszem, mellette néha kipufogót is szívok, reggelire pedig sódert szoktam belapátolni, ettől ilyen a hangom” – mondta viccelődve csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján Dyche, aki elárulta, azért van némi valóságalapja a sztorinak.

Sean Dyche valószínűleg már összehozta az idény nyilatkozatát (Fotó: AFP, NSO)
Sean Dyche valószínűleg már összehozta az idény nyilatkozatát (Fotó: AFP, NSO)

„Az egész egy olcsó poén volt még régen. Azt csináltam, hogy bevettem egy kukacot a számba, és úgy csináltam, mint aki elrágja. Természetesen utána kiköptem, és fogat mostam. Ezzel csak a fiatalokat ijesztgettem az edzésen viccből!”

„De hogy tisztázzuk, nem, nem eszem kukacot és sosem ettem” – zárta le a vitát Dyche.

Bár ez pont olyan dolog, amit az mondana, aki kukacokat eszik, szóval minket még nem győzött meg…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik