PL: Mourinho megint nem bírt magával, vizsgálódik az FA

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.17. 11:28
null
Anthony Taylornak nem lesz könnyű dolga Mourinho szerint (Fotó: Action Images)
Kivizsgálja José Mourinho nyilatkozatát az angol Labdarúgó-szövetség (FA), miután a Manchester United menedzsere arra utalt, hogy a csapata Liverpool elleni rangadójára kijelölt Anthony Taylornak nehéz lesz jó teljesítményt nyújtania Keith Hackett, a Premier League játékvezetőinek volt főnökének szavai után.

 

Hackett helytelennek tartja a bíróküldést, mondván, az Old Traffordtól alig több mint öt mérföldre, Wythenshawe-ben lakó Anthony Taylort nem lett volna szabad az anfieldi rangadóra irányítani.

Az esettel kapcsolatban megszólalt a Manchester United menedzsere, José Mourinho is, aki szerint az angol játékvezetők korábbi főnökének nyilatkozata befolyásolhatja Taylor teljesítményét a hétfői rangadón.

„Megvan a véleményem róla, de megtanultam a leckét. Többször megbüntettek már a nyilatkozataim miatt, így nem kívánom kommentálni az esetet. Anthony Taylor kiváló játékvezető, valaki azonban szánt szándékkal próbálja nyomás alá helyezni, ezért úgy vélem, nem lesz könnyű jó teljesítményt nyújtania” – reagált Mourinho Hackett szavaira.

A portugál szakembert korábban többször megbüntették a játékvezetőket és az FA-t bíráló nyilatkozatai miatt, amire ezúttal is sor kerülhet, ha a szövetség bűnösnek találja őt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik