PL: Megérdemeltük volna a győzelmet és a tiszteletet – Mourinho

Vágólapra másolva!
2020.09.27. 20:21
null
José Mourinho inkább beviharzott az öltözőbe, mintsem hogy eltiltsák (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur az utolsó pillanatokban hullajtott el két pontot a Newcastle United ellen, amit nem is hagyott szó nélkül a mérkőzés után José Mourinho, a hazaiak menedzsere.

A játékvezető a vendégek számára a 95. percben ítélt meg egy tizenegyest kezezésért. Amint a büntetőt értékesítette a Newcastle játékosa, José Mourinho az öltöző felé vette az irányt, meg se várva a mérkőzés lefújását. A meccs utáni kötelező interjún azonban megjelent, és az esettel kapcsolatban burkoltan ugyan, de elmondta a véleményét.

„A játék nagyon jó volt, a játék nem volt szívszaggató” – utalt vissza Mourinho az újságíró megállapítására, miszerint szívszaggató lehet az eredmény.

„Ez a csapat fejlődésének következménye: nagyon stabilan védekeztünk, nem adtunk esélyt az ellenfélnek, mindig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát, sok helyzetet alakítottunk ki.” Hozzátette, hogy a meccs embere nála az ellenfél kapusa volt, és hangsúlyozta, hogy nagyon-nagyon elégedett csapata teljesítményével.

„Az első félidő nagyon jó volt, és a másodikban is stabilak voltunk. Sikerült távol tartanunk őket a kapunktól, de egy alkalommal ez nem sikerült, és két pontot veszítettünk. Ez egy kiváló szereplés volt, megérdemeltük volna a győzelmet és a pontokat, de ilyen a futball” – vélekedett Mourinho, majd sokat sejtetően kitért az ominózus kezezéses szituációra.

Megérdemeltük volna a pontokat, és megérdemeljük a tiszteletet. És ebben a minutumban nincsenek pontjaink és nincs meg a tiszteletünk.” Hozzátette: valószínűleg ott alszik az éjjel a stadionban, nem akar időt veszíteni azzal, hogy hazamegy, mivel kedden ismét pályára kell lépniük.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón annyival egészítette mondandóját Mourinho, hogy nem akarja kommentálni a VAR döntését. Megkérdezték tőle, hogy mit üzenne a szabályalkotóknak a kezezések megítélésével kapcsolatban, amire csak annyit válaszolt: „Nincs üzenetem. Nincs üzenetem.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik