PL: Lukakunak ekkora fociélménye még nem volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.23. 16:32
Az összes, mérkőzés után megkérdezett játékos és szakember szuperlatívuszokban beszélt az Everton–Liverpool (3–3) Premier League-rangadóról – a Mersey-parti derbi a szezon legjobb angol mérkőzése címre is pályázhat.

„Nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudtuk megszerezni a három pontot, és azért is, mert három gólt kaptunk szöglet- és szabadrúgások után. Nekik is jó helyzeteik voltak a mezőnyjátékból, de nekünk talán még több” – kezdte értékelését Roberto Martínez, az Everton menedzsere, aki Kevin Mirallas igen csúnya szabálytalanságáról állítja, nem ért piros lapot.Roberto Martínez, az Everton menedzsere, aki Kevin Mirallas igen csúnya szabálytalanságáról állítja, nem ért piros lapot.

„Az ehhez hasonló belépők az ilyen hangulatú meccsekben benne vannak, nem hinném, hogy piros lap volt, de az biztos, hogy elkésett a belépőjével. Ugyanakkor Steven Gerrard is könyökkel ment rá Gareth Barryre a meccsen. Összességében a játékvezető jól kezelte a játékosok érzelmeit, és nem tördelte szét a játékot.”

„Fantasztikus meccs volt, valódi szívbaj. Megmutattuk a tartásunkat és azt, hogy vissza tudunk jönni nehéz helyzetből is. Az Everton még nem kapott ki ebben az évben a Goodison Parkban, nagyon nehéz itt játszani. Meg kellett volna szereznünk a harmadik gólt, és 3–1-nél ezzel le is zártuk volna a meccset. De nem lőttük be a ziccert, aztán nem tudtuk megtartani a labdát. Csalódást okozott a szögletek kivédekezése, sokat kell ezen javítanunk. Mindenesetre csodálatos derbit láthattunk, és fontos, hogy nem kaptunk ki a nagy riválistól” – így Brendan Rodgers, a Pool menedzsere.

„Ekkora fociélményem még sosem volt klubmeccsen. Nagy kár, hogy végül nem nyertünk, de remélem, legközelebb összejön” – lelkendezett a kétgólos Romelu Lukaku.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik