PL: két sztárcsatár mellett még hárman kidőltek – bajban az MU

Vágólapra másolva!
2015.11.20. 12:08
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United Wayne Rooneyt és Anthony Martialt is nélkülözni kényszerül szombaton, a Watford elleni bajnokin.

Mint beszámoltunk róla, Martial mankóval hagyta el a Wembleyt az angol válogatott elleni mérkőzést követően – miután rúgást kapott a lábfejére –, a bal lábán kötés volt. Rooney nem sérült, az angol támadó betegség miatt dőlt ki, ezért ő sem játszhat szombaton a Watford ellen.Martial mankóval hagyta el a Wembleyt az angol válogatott elleni mérkőzést követően – miután rúgást kapott a lábfejére –, a bal lábán kötés volt. Rooney nem sérült, az angol támadó betegség miatt dőlt ki, ezért ő sem játszhat szombaton a Watford ellen.

A két sztárcsatáron kívül – akik játékára van esély a PSV elleni BL-mérkőzésen – Marouane Fellaini, Michael Carrick, Antonio Valencia, valamint a hosszabb ideje sérült Luke Shaw is kihagyja a hétvégi, idegenbeli találkozót.

Kérdés, ki játszik csatárt így a Watford ellen, az egyetlen szóba jöhető támadó, James Wilson ugyanis nem tud végigjátszani egy teljes meccset – legalábbis Louis van Gaal menedzser elmondása szerint biztosan nem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik