PL: két év alatt öt gól – Falcao távozik Angliából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.10. 21:46
Radamel Falcao, a francia élvonalbeli Monaco labdarúgója az utóbbi két szezont kölcsönben a Premier League-ben töltötte, ám szereplése közel sem volt diadalmenet, így ő maga jelentette be, hogy visszatér Franciaországba.

Falcao a 2014–2015-ös szezont a Manchester Unitednél, majd a 2015–2016-ost a Chelsea-nél töltötte. A manchesterieknél 29 fellépésén négyszer talált az ellenfelek hálójába, míg a londoniaknál tizenkétszer jutott szóhoz, és egy gólt szerzett.

A csatár a centenáriumi Copa Américán szereplő kolumbiai válogatottból is kimaradt, sőt még a 40 fős keretbe sem került be, így nem csoda, hogy távozik Angliából.

„Június 24-én a Monacóban kezdem meg az edzéseket. Izgatott és elkötelezett vagyok, hogy a klubnál indíthatom a felkészülési szezont” – írta Falcao az Instagram-oldalán.

Próximo 24 de junio iniciaré entrenamientos con @asmonaco. Emocionado y comprometido con inicio de la pretemporada con el club. On June 24th I will start the pre-season with @asmonaco. I am excited and committed with the beginning of the trainings with the club.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik