PL: Imádkozom Emilianóért és családjáért – Ranieri

Vágólapra másolva!
2019.01.23. 12:42
Korábbi edzője, Claudio Ranieri igazi harcosként és fantasztikus labdarúgóként beszélt Emiliano Saláról, a Cardiff City argentin játékosáról, akinek kisrepülőgépe hétfő este Franciaországból Walesbe tartva eltűnt, és azóta sem találják.

Ranieri 2017–2018-ban irányította a Nantes csapatát, az argentin csatár tizenkétszer volt eredményes a Ligue 1-ben, ezzel házi gólkirály lett.

„Csakúgy, mint mindenki más, én is feldúltan hallgattam a híreket, miután megtudtam, hogy Emiliano is a repülőgépen volt. Csodálatos ember, egy harcos, egy fantasztikus labdarúgó, aki mindig a legjobbját nyújtotta, amikor együtt dolgoztunk Franciaországban. Reménykedünk abban, hogy pozitív híreket kapunk majd, addig pedig a Nantes és Fulham játékosaival együtt imádkozom érte és a családjáért” – mondta Ranieri, a Fulham jelenlegi menedzsere.

Sala érkezését szombaton jelentette be a Premier League 18. helyén álló Cardiff, amely klubrekordnak számító 17 millió eurót fizetett érte. Sala azért tért vissza Franciaországba, hogy elbúcsúzzon eddigi társaitól Nantes-ban, azonban a hétfő esti visszaúton az őt szállító repülőgép eltűnt a radarról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik