PL: hóembernek öltözve ütközött Lamborghinijével a játékos

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.27. 15:47
null
Michail Antonio összetörte az autóját december 25-én (Fotó: AFP)
Nem örülhetett túl sokáig a karácsonynak Michail Antonio, a Premier League-ben szereplő West Ham United játékosa. A 29 éves angol támadó december 25-én helyi idő szerint 18.30 után egy dél-londoni ház kertjében kötött ki a Lamborghinijével – szerencsére senki sem sérült meg.

A balesetben „érintett” házban lakó hölgy, Kia Rosina a The Athleticnek mesélt az esetről – éppen a karácsonyi vacsorához készült a család, amikor óriási csattanás hallatszott.

„A vacsora már majdnem készen volt, amikor hallottunk egy óriási csattanást, az egész ház beleremegett. A téglából épített szeméttároló, ami a ház előtt állt, darabokra tört.”

Anyukám előttem rohant ki, attól tartottunk, hogy a sofőr súlyosan megsérült, mert az egész nem nézett ki jól. Mire én kiértem, már kiugrott az autójából a hóemberes öltözékében. Miután kiderült, hogy senki sem sérült meg, megnyugodtunk.”

Rosina édesanyja hozzátette, hívta a rendőröket, a mentőket és a tűzoltókat is – a füst miatt attól féltek, hogy felrobban az autó. Azt is elárulta, Antonio telefonon keresztül hevesen vitatkozott valakivel („Ne mondogasd már, hogy hülye vagyok!”), később is visszatért megnézni a helyszínt, de nem kért elnézést.

Michail Antonio másnap végigjátszotta a Crystal Palace elleni vesztes (1–2) bajnokit.

PerrySirBobbyMoore on Twitter

He parks where he wants He parks where he want michail antonio he parks where he wants



 

Trash Seven on Twitter

Michail Antonio #WestHam Lamborghini carcrash aftermath #youtube #Youtuber #soccer #PremierLeague #MLS #Fussball https://t.co/VxZvxCXzqt

Még a baleset előtt

 

West Ham United on Twitter

The Snowman [2019] Starring: @Michailantonio https://t.co/iSh8W2AptD



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik