PL: házhoz mehetett a pofonért Kalajdzic szerződtetésével a Wolves

Vágólapra másolva!
2022.10.27. 15:34
null
Így ért véget Kaladzic bemutatkozása... (Fotó: Getty Images)
Az osztrák válogatott támadó, Sasa Kalajdzic a nyári átigazolási időszak utolsó napján igazolt a VfB Stuttgarttól az angol élvonalban szereplő Wolverhampton Wanderershez, ám az első mérkőzésén 45 perc játék után kidőlt a sorból, miután elszakadt a keresztszalagja. A Wolves egyik szurkolói podcastje szerint ez persze nem is olyan meglepő, mert a klub illetékesei úgy döntöttek az osztrák szerződtetéséről, hogy tisztában voltak vele, részleges keresztszalag-szakadása van – a klub cáfol.

Hogy nem Sasa Kalajdzic lesz az idény labdarúgója a Wolverhamptonnál, az szinte biztosra vehető: a 25 éves osztrák a nyári transzferidőszak utolsó napján érkezett a Wolveshoz, s három nappal később kezdőként kapott lehetőséget a Southampton ellen. Igaz, a szünetben le kellett cserélni, térdfájdalmak miatt, s mint utóbb kiderült: elszakadt az elülső keresztszalagja.

A „Talking Wolves” szurkolói podcast legutóbbi adásában ugyanakkor arról beszéltek, hogy a klub vezetői tisztában voltak vele, hogy Kalajdzic nem teljesen egészséges. A podcast állítása szerint részleges térdszalag-szakadást mutatott ki az osztrák támadónál az átigazolásokkor szokásos előzetes orvosi vizsgálat, ám ennek ellenére is öt évre szóló szerződést kötöttek vele.

Az esetről beszámolt a német Bild című lap is – miután Kalajdzic a nyárig a Bundesligában szerepelt a VfB Stuttgartnál, így érthető, ha érdeklődnek a nemrég az országból távozó csatár iránt. Az újság utánajárt a klubnál, hogy mi lehet a podcastben elhangzott állítások valóságtartalma, s a legkevésbé sem meglepő válasz érkezett a klubtól.

„Megerősítem, hogy ez csak pletyka, és teljes mértékben rágalmazó ostobaság” – mondta a Wolves szóvivője a lapnak.

Akárhogy is van, Kalajdzic ebben az idényben már valószínűleg nem léphet pályára a térdszalagszakadása miatt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik