PL: ez ám a büntetés – öt évig nem tarthat macskát a védő

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 17:58
null
Kurt Zouma egy ideig nem rugdoshat macskákat (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, februárban a West Ham United francia védője, Kurt Zouma egy videóban bántalmazott egy macskát. Amellett, hogy a teljes futballvilág ellene fordult, most a bíróságon is felelnie kellett tettéért.

 

Februárban hatalmas felháborodást váltott ki egy videó az interneten, amelyen a West Ham védője, Kurt Zouma látható a macskájával.

A The Sun által megosztott videón Zouma a macskáját rugdossa és üti, mert állítása szerint az állat megrongált valamilyen bútort a lakásban. Erős idegzetű olvasóink a videót itt megtekinthetik.

Az ügy végére szerdán (ma) került pont: Zouma öt évig nem tarthat macskát, és 180 órányi közmunkára ítélték. A felvételt készítő és Snapchatre kiposztoló fiatalabb testvér, Yoan Zouma sem úszta meg a büntetést, igaz, ő csak 140 órányi közmunkát kapott.

A felvétel kikerülését követően túlzás nélkül a teljes futballvilág Zouma ellen fordult, a szponzorok a szerződéseik megszüntetésén gondolkoznak, a szurkolók pedig követelték, azonnal kerüljön ki a keretből a védő – ez ugyan nem történt meg, de a West Ham úgy büntette meg a játékost, hogy két hétig megvonta a fizetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik