PL: elképzelhető, hogy Pogbát többé nem látjuk az MU-ban – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.11. 16:58
null
Jó döntés lenne a Realnak szerződtetnie Pogbát? (Fotó: AFP)
A Marca szerint elképzelhető, hogy Paul Pogbát többé nem láthatjuk a Manchester United labdarúgócsapatában játszani.

 

Mint ismert, Paul Pogba combsérülést szenvedett a francia labdarúgó-válogatott edzésén, így el kellett hagynia a vb-selejtezőre készülő együttes keretét. A francia RMC Sport értesülései szerint a Manchester United középpályása 8-10 hetes kihagyásra számíthat.

A Marca arról cikkezett, hogy Pogba talán már sohasem ölti magára a Manchester United szerelését. A középpályásnak az idény végén lejár a szerződése az Old Traffordon, s már régóta kérdéses, hogy akar-e maradni.

Ha az MU még pénzt szeretne látni érte, nyitottnak kell lennie a téli átigazolási időszakban. A Manchester United korábbi játékosai – főleg Scholes és Roy Keane – sokszor nyíltan kritizálják Pogbát, akit viszont ez nem motivál.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy Mino Raiola Erling Haalanddal együtt inkább a spanyol főváros felé terelné a világbajnok labdarúgót.

Ole Gunnar Solskjaer együttese pocsék formában van, s legutóbb olyan hírekről is lehetett hallani, hogy Cristiano Ronaldo egy év után továbbállna, ha a vörös ördögöknek nem sikerül bejutniuk a Bajnokok Ligája jövő évi csoportkörébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik