PL: egy „szarka” kirepült; dán gólvágó az újoncnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 17:44
Pörögnek az átigazolások az angol Premier League-ben: a Newcastle United labdarúgócsapatának védője távozott, gólvágót igazolt a Cardiff, a Chelsea Hollandiába adta el középhátvédjét.

Távozott az élvonalbeli Newcastle Unitedtől Danny Simpson: a 26 éves jobbhátvéd a másodosztályú QPR-hoz igazolt, mellyel hároméves szerződést kötött. Simpson Harry Redknapp első nyári szerzeménye lett, lejáró kontraktusa miatt ingyen váltott klubot.Danny Simpson: a 26 éves jobbhátvéd a másodosztályú QPR-hoz igazolt, mellyel hároméves szerződést kötött. Simpson Harry Redknapp első nyári szerzeménye lett, lejáró kontraktusa miatt ingyen váltott klubot.

Erősíti sorait az élvonalba feljutó Cardiff: a walesi együttes megegyezett az FC Köbenhavnnel Andreas Cornelius átigazolásáról. A 20 éves támadó a legutóbbi szezonban – mely első teljes idénye volt a felnőttek között – 32 bajnokin 18 gólt szerzett, amivel felhívta magára a Chelsea, az Arsenal és a Liverpool figyelmét is. Végül azonban a Cardiff lett a befutó, mely a hírek szerint klubrekordot jelentő összegért (7.4 millió fontért) szerződtette a dán válogatott csatárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik