PL: De Bruyne elárulta, tíz percet edzettek a manchesteri derbi előtt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.11.11. 21:03
null
Kevin De Bruyne csapata könnyedén nyerte meg a múlt hétvégi rangadót (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, múlt hétvégén a Manchester City 2–0-ra legyőzte a városi rivális Manchester Unitedet a Premier League 11. fordulójában. A nyertes fél belga sztárja, Kevin De Bruyne érdekes nyilatkozatot tett egy műsorban, napokkal a meccset követően.

 

„A mérkőzések előtti napokon taktikai felkészülést szoktunk végezni. Mindig az ellenfél játékstílusától függ, hogy milyet. A Manchester United elleni meccs előtt Pep Guardiola azt mondta nekünk, nem tudjuk, hogyan fognak játszani, majd meglátjuk. Ezt követően abba is hagytuk az edzést, nagyjából tíz perc után” – mondta Kevin De Bruyne a The MidMid Podcastben.

A „taktika” bevált, hiszen a City 2–0-ra legyőzte idegenben az MU-t egy olyan mérkőzésen, ahol sokkal több gólt is szerezhetett volna vendégként.

EMLÉKEZTETŐ

ANGOL PREMIER LEAGUE
11. FORDULÓ
Manchester United–Manchester City 0–2 (0–2)
Manchester,
Old Trafford, 74 500 néző. V: Oliver
Man. United:
De Gea – Lindelöf, Bailly (Sancho, a szünetben), Maguire – Wan-Bissaka, Bruno Fernandes, McTominay, Fred (Van de Beek, 80.), L. Shaw (Alex Telles, 73.) – C. Ronaldo, Greenwood (Rashford, 67.). Menedzser: Ole Gunnar Solskjaer
Man. City:
Ederson – K. Walker, J. Stones, Rúben Dias, Cancelo – Gündogan, Rodri, Bernardo Silva – Gabriel Jesus, De Bruyne, Foden. Menedzser: Josep Guardiola
Gólszerző:
Bailly (7. – öngól), Bernardo Silva (45.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik