PL: az MU ikonjának tetszett a Spursöt sértegető Wilshere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.01. 16:57
Gary Neville, a Manchester United korábbi angol válogatott labdarúgója a brit Sportnak adott interjújában elárulta, egyáltalán nem volt gondja azzal, hogy Jack Wilshere, az Arsenal játékosa a rivális Tottenham Hotspurt sértegette még júniusban, az Aston Villa ellen megnyert FA-kupa-döntő utáni ünneplés során. Sőt, a 40 esztendős Neville-nek kifejezetten tetszett Wilshere „produkciója”.

Mint ismert, Jack Wilshere-t az angol Labdarúgó-szövetség (FA) 40 ezer fontra büntette a Tottenham sértegetéséért, ám Gary Neville az elmúlt tíz év legjobb húzásának nevezte az esetet.Jack Wilshere-t az angol Labdarúgó-szövetség (FA) 40 ezer fontra büntette a Tottenham sértegetéséért, ám Gary Neville az elmúlt tíz év legjobb húzásának nevezte az esetet.

„Ha menedzser lennék, akkor pontosan ezt a szenvedélyt szeretném látni, mint amit Wilshere-nél felfedeztem – mondta Neville. – Amikor láttam őt fent a buszon énekelni, az számomra az elmúlt öt vagy tíz év legjobb jelenete volt, amit futballistától láttam.”

„Nyilvánvalóan kirúgtak a hámból, ám őszintén szólva a valóság az, hogy folyamatosan azért sír mindenki, hogy a labdarúgókban nincs meg a kellő szenvedély, amikor pedig szenvedélyesek, akkor rögtön kritizáljuk őket.”

Wilshere az FA-kupa-győzelem utáni ünneplés során sértegette a rivális Tottenhamet

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik