PL: az egekbe szöktek Ferguson utolsó meccseinek jegyárai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.09. 14:42
Mióta Sir Alex Ferguson bejelentette visszavonulását, az egekbe szöktek a Manchester United utolsó két angol bajnoki mérkőzésére kínált jegyek árai, érthető módon elképesztő érdeklődés övezi a skót menedzser edzői pályafutásának hátralévő két tétmérkőzését. Online jegyirodák 1000 és 2500 font közötti összeget is elkérhetnek egy-egy belépőért.

Ferguson utolsó alkalommal a Ligakupa-győztes Swansea ellen küldheti ki tanítványait az Old Trafford gyepszőnyegére (máj. 12.), majd az utolsó (38.) fordulóban a West Bromwich Albion otthonába látogat (máj. 19.) a 2012–2013-as szezon bajnokcsapata.

Az egyik legismertebb brit jegyiroda, a tickets4football 500 fontot (átszámítva 170 ezer forintot) kér egy belépőért a már tét nélküli Swansea elleni találkozóra, mióta Ferguson hivatalosan is bejelentette visszavonulását. Egy másik jegyiroda egy darab belépőért 950 fontot is elkér Sir Alex utolsó hazai bajnokijára.

Az utolsó fordulóban megrendezendő WBA–MU mérkőzésre ugyan 120 fonttól is lehet már belépőt szerezni, a legjobb helyekért 1000–2500 fontot is elkérhetnek. A WBA szurkolói klubjának elnöke, John Homer attól tart, a történelmi mérkőzés előtt a West Bromwich bérletesei a nagy bevétel reményében inkább megválnak belépőiktől, így több United-szurkoló lesz a mérkőzésen, mint Albion-drukker.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik