PL: „Arsenal? Spurs? A West Ham a második legnagyobb csapat Londonban!”

Vágólapra másolva!
2021.10.29. 17:26
null
Agbonlahor a WHU-ba fektetne be, ha milliárdos lenne (Fotó: AFP)
Az Aston Villa korábbi labdarúgója, Gabriel Agbonlahor szerint a Chelsea után a West Ham United számít a legnagyobb klubnak Londonban, hiszen már a Tottenham és az Arsenal sem érhet a nyomába.


„Ha milliárdos lennék, a West Ham Unitedbe fektetnék be, David Moyes irányításával tökéletes szituációban van a csapat. Remek játékosokkal rendelkeznek, s évről évre ott lehetnek Európában is”
– mondta Gabby Agbonlahor.

Az egykori szélsebes támadó úgy véli, Moyes együttese akár a Bajnokok Ligájába is bejuthat, ehhez azonban meg kell tartania legfontosabb futballistáit és még új igazolásokra is szükség lesz.

„A Chelsea után a West Ham a második legnagyobb klubnak számít Londonban jelenleg. Lehagyták az Arsenalt és a Tottenhamet is. Most az a legfontosabb feladata a vezetőségnek, hogy megtartsa Rice-t, Antoniót, Cresswellt, s ha még egy kis erősítést is tudnak szerezni, akár a top négybe is bejuthatnak” – tette hozzá az Aston Villa egykori csatára.

 

 

Angliában nem véletlen, hogy forró témának számítanak a kisebb klubokba való befektetések, hiszen a Newcastle United október elején hivatalosan is szaúdi kézbe került. A szaúd-arábiai állami befektetési alap (PIF) 80 százalékos részesedést szerzett a klubban – 300 millió font fejében –, mellé csatlakozott a katari kapcsolatokkal rendelkező, londoni székhelyű PCP Capital Partners és az RB Sports&Media. Ez azt jelenti, hogy a drukkerek által sokat kritizált Mike Ashley 14 év után a teljes tulajdonrészétől megvált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik