PL: a védő 50 milliós luxusautót posztolt a 0–6 után – véletlenül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.15. 11:46
Joleon Lescott számára nem alakult fényesen a hétvége, nem elég, hogy együttese, az Aston Villa 80 éve nem látott nagy zakóba futott bele otthon, még magyarázkodhatott is a telefonja miatt.

A 33 éves, 26-szoros angol válogatott védő a Liverpool elleni 6–0-s vereséget követően osztott meg egy képet a Twitteren egy 50 milliós luxusautóról, mindenféle szöveg hozzáadása nélkül.a Liverpool elleni 6–0-s vereséget követően osztott meg egy képet a Twitteren egy 50 milliós luxusautóról, mindenféle szöveg hozzáadása nélkül.

„Nem vagyok olyan ember, aki a meccsek után – legyen az jó, rossz vagy semleges eredménnyel járó – állandóan tweetel, de szeretnék bocsánatot kérni a vasárnapi teljesítményért a magam és a csapat nevében is” – magyarázkodott a Twitter-üzenet után Lescott.

„A Liverpool jobb volt ezen a napon nálunk, de ez nem mentség sem számomra, sem a csapat számára a mutatott játékot illetően. Még egyszer, elnézést kérek az összes szurkolótól” – folytatta.

„Szeretném hozzátenni továbbá, hogy a fiókomból küldött kép az autóról teljesen véletlenül került ki, akkor történt, amikor vezettem, és a telefonom a zsebemben volt” – fejtette ki a baleset körülményeit a védő.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik