PL: a PFA másodjára választotta meg Szalahot az év játékosának

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.09. 21:41
Az angol profi labdarúgók szervezete (PFA) kihirdette a Premier League elmúlt idényének álomcsapatát, amelyben hat Liverpool-játékos is helyet kapott, köztük a 23 góllal végző társgólkirály, Mohamed Szalah, akit másodszor választottak meg az év játékosának. A Manchester City tehetsége, Phil Foden egymást követő második alkalommal kapta meg a legjobb fiatalnak járó díjat.

A bajnok Manchester Cityből négy játékost választottak az év csapatába. Érdekesség, hogy a szintén 23 gólig jutó Tottenham-támadó, Szon Hung Min nem kapott helyet az álomtizenegyben.Szon Hung Min nem kapott helyet az álomtizenegyben.

A PFA ÁLOMCSAPATA
Alisson (Liverpool) – Joao Cancelo (Manchester City), Virgil van Dijk (Liverpool), Antonio Rüdiger (Chelsea), Trent Alexander-Arnold (Liverpool) – Kevin De Bruyne (Manchester City), Thiago Alcantara (Liverpool), Bernardo Silva (Manchester City) – Mohamed Szalah (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Sadio Mané (Liverpool)


Az év női labdarúgójának a Chelsea-ben szereplő Sam Kerrt választották meg, míg az edzősködéstől visszavonuló Roy Hodgsont az érdemrendi kitüntetés illette.


 



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik