PL: a Mourinhót felhúzó bíró is „kifújta” magát a fordulóból

Vágólapra másolva!
2015.02.23. 19:42
Martin Atkinson és Kevin Friend személyében két olyan játékvezető is kimarad az angol labdarúgó Premier League következő fordulójából, aki a hétvégén nagy port kavaró ítéleteket hozott.

Atkinson a listavezető Chelsea és a Burnley összecsapásán állította ki a hazai csapatból Nemanja Maticsot, mert a szerb játékos megütötte ellenfelét, ugyanakkor a reakciót kiváltó szabálytalanságot, Ashley Barnes brutális belépőjét büntetlenül hagyta. a listavezető Chelsea és a Burnley összecsapásán állította ki a hazai csapatból Nemanja Maticsot, mert a szerb játékos megütötte ellenfelét, ugyanakkor a reakciót kiváltó szabálytalanságot, Ashley Barnes brutális belépőjét büntetlenül hagyta.

A találkozón végül 1–1-es döntetlent született, a Burnley az emberelőnyt kihasználva egyenlített, José Mourinho pedig a meccs utáni sajtótájékoztatón többször is odaszúrt a bírónak.

Friend vasárnap este a Southampton–Liverpool összecsapáson nyújtott „emlékezetes” teljesítményt, ugyanis számos tizenhatoson belüli szabálytalanságnál maradt néma a sípja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik