PL: a Liverpooltól igazolt hátvédet a Forest – hivatalos

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.11. 12:29
null
Neco Williams a Nottingham Forest ötödik igazolása a nyáron (Fotó: Twitter/Nottingham Forest FC)
Hivatalos oldalán jelentette be a Nottingham Forest, hogy szerződtette a Liverpool FC walesi válogatott játékosát, Neco Williamset. A jobbhátvéd a 2021–2022-es idény második felét a Fulhamnél töltötte kölcsönben és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a londoni csapat feljutott az angol első osztályba (Premier League).

Walesi válogatott jobbhátvéddel erősített a Premier League-be frissen feljutó Nottingham Forest. Neco Williams Liverpoolból tette át a székhelyét Nottinghambe, új szerződése négy évre szól.

Fabrizio Romano, átigazolási ügyekkel foglalkozó újságíró információi szerint 17.5 millió fontot fizettek Williams játékjogáért, ő a Forest ötödik igazolása a nyáron.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhattam a Nottingham Foresthez és segíthetem ezt a nagyszerű klubot a Premier League-ben való előrejutásban. A Forestnek elképesztő történelme van, és a City Ground egy egészen különleges stadion, alig várom, hogy megtapasztalhassam a következő hetekben” – nyilatkozta Williams.

„Annak ellenére, hogy még csak huszonegy éves, Nico bekerült a walesi válogatott kezdő tizenegyébe. Játszott a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában és világbajnoki selejtezőkön is az elmúlt tizenkét hónapban. Egy nagyon tehetséges jobbhátvédről beszélünk” – mondta Forest menedzsere, Steve Cooper.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik