PL: a Liverpool volt játékosa az MU-ban folytathatja – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.01.02. 18:51
null
Emre Can már a manchesteri láthatárt kémleli? (Fotó: AFP)
Az ESPN beszámolója szerint közel áll Emre Can megszerzéséhez a Manchester United. A 25 éves, német válogatott középpályás ősszel kimaradt a Juventus Bajnokok Ligája-keretéből, s a bajnokságban sem számított alapembernek. A newcastle-i Sean Longstaff szintén Ole Gunnar Solskjaer kiszemeltjei között van a sportportál szerint.

 

Scott McTominay elhúzódó térdsérülése és Paul Pogba várható távozása miatt a Manchester Unitednak mihamarabb új középső középpályást kellene igazolnia – legalábbis az ESPN anyaga ebből az alaphelyzetből indul ki.

A sportportál beszámolója szerint az első számú kiszemelt továbbra is Emre Can, aki akár a Pogba-transzfer részét is képezheti. A honlap úgy tudja, Can is szívesen térne vissza Angliába – igaz, a Borussia Dortmund is élénken érdeklődik iránta –, miután Torinóban nem jöttek be a számításai. A 25-szörös német válogatott labdarúgó ősszel nem került be a Juventus Bajnokok Ligájára nevezett keretébe, és a bajnokságban sem volt alapember, csupán hét találkozón kapott lehetőséget Maurizio Sarritól, és egyiket sem játszotta végig.

A dolog egyetlen pikantériája, hogy Can korábban a Liverpoolban is futballozott: 2014 és 2018 között 115 bajnokin tízszer volt eredményes a „vörösöknél”. Ám most jöhet az ördögi csavar…

Can mellett egy másik játékos is szerepel az MU menedzserének, Ole Gunnar Solskjaernek a kívánságlistáján, ő pedig nem más, mint a Newcastle United 22 esztendős, saját nevelésű labdarúgója, Sean Longstaff. Vele csak annyi a manchesteriek problémája, hogy a Newcastle 50 millió font alatt nem nagyon akarja elengedni a Premier League-en belül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik