PL: a Hull és az Aston Villa is megerősíti támadósorát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 15:05
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) újonc létére tizedik helyen álló Hull City két csatárral erősíti meg keretét a téli átigazolási időszakban, de az Aston Villa és a Norwich City is aktivizálta magát a piacon.

Az Everton mellőzött támadójával, Nikica Jelaviccsal erősíti meg támadószekcióját a Hull City. A Sky Sports szerint a két csapat megállapodott a horvát válogatott csatár vételáráról, már csak a hivatalos bejelentés várat magára. A 28 esztendős játékos azonban nem könnyebbülhet meg, a „tigriseknél” sem lesz könnyű dolga a csapatba kerülésért folyó harcban, hiszen a Hull állítólag a West Bromwich Albionnal is egyezségre jutott Shane Long átigazolásának ügyében. Az újonc hiába tizedik, csak öt pont választja el a kiesőzónától, így a vezetőség a jelek szerint úgy látta jónak, ha megerősíti a csapatot.Nikica Jelaviccsal erősíti meg támadószekcióját a Hull City. A Sky Sports szerint a két csapat megállapodott a horvát válogatott csatár vételáráról, már csak a hivatalos bejelentés várat magára. A 28 esztendős játékos azonban nem könnyebbülhet meg, a „tigriseknél” sem lesz könnyű dolga a csapatba kerülésért folyó harcban, hiszen a Hull állítólag a West Bromwich Albionnal is egyezségre jutott Shane Long átigazolásának ügyében. Az újonc hiába tizedik, csak öt pont választja el a kiesőzónától, így a vezetőség a jelek szerint úgy látta jónak, ha megerősíti a csapatot.

A Manchester City megerősítette, hogy a szezon hátralévő részére kölcsönadta 21 esztendős svéd csatárát, John Guidettit a Stoke Citynek, amely kisvártatva az ír válogatott középpályás, Stephen Ireland végleges szerződtetését is bejelentette

A másodosztályban szereplő Wigan eközben bejelentette, hogy csatára, a 16 bajnokin két gólig jutó Grant Holt orvosi vizsgálaton vesz részt az Aston Villánál, és ha megfelel, akkor az idény végéig kölcsönben az élvonalbeli gárdánál folytatja pályafutását.

A Norwich City a nyárig kölcsönvette a Newcastle United argentin válogatott szélsőjét, Jonás Gutiérrezt, aki csak két meccsen kapott lehetőséget ebben a szezonban a PL-ben, így a közelgő világbajnokság miatt nem csoda, hogy a váltás mellett döntött.

A Fulham támadója, Bryan Ruiz is közel áll a klubváltáshoz. A Costa Rica-i válogatott játékos a PSV-hez kerülhet a szezon hátralévő részére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik