PL: a csatár neve minden héten fejtörést okoz Malajziában

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.05. 12:22
null
Pukki remekel a világ egyik legerősebb bajnokságában, mégsem a góljai miatt beszélnek róla Malajziában (Fotó: AFP)
Minden héten komoly fejtörést okoz a malajziai médiamunkásoknak a Premier League aktuális fordulójában történtek tolmácsolása a nézők felé. A Norwich City játékosa, Teemu Pukki eddig remekel az angol élvonal jelenleg is futó kiírásában, így nem tehetik meg, hogy nem számolnak be a teljesítményéről. Ám mint kiderült, az is baj, ha beszámolnak…

 

Pukki eddig négy meccsen öt gólt szerzett, és egy gólpasszt is adott a PL 2019–2020-as idényében, így érthetően sokan kiemelik a teljesítményét. Azonban most a SportBible Stan Collymore segítségével (korábbi angol válogatott játékos, a Liverpoolban is megfordult, most pedig Kuala Lumpurban dolgozik egy televíziós csatornánál) felhívta a figyelmet egy különös egybeesésre.

Kiderült, hogy a finn csatár minden héten a legnépszerűbb játékos a maláj szurkolók körében a közösségi médiában, mégpedig azért, mert vezetékneve a malajziai szlengben obszcén kifejezést takar.

Pedig ő csak a gólokat rugdosta…

Stan Collymore on Twitter

So, I'm in Kuala Lumpur having a production meeting with the team. "Stan, you know about the Pukki situation in Malaysia?" "No, what is it?" "Err, Pukki trends weekly now on Malaysia...." "Why!!" "It means c**t in Malay slang "



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik