PL: a bizalomnak vége – a West Ham alelnöke kifakadt az ESL-klubokra

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.24. 17:45
null
Karren Brady (b), a West Ham alelnöke (Fotó: AFP)
A West Ham alelnöke, Karren Brady nem csodálkozik azon, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin korábban kígyóknak nevezte a Szuperliga alapító tagjait – köztük a hat angol klubot: az Arsenalt, a Chelsea-t, a Liverpoolt, a Manchester Cityt, a Manchester Unitedet és a Tottenham Hotspurt. Sőt, a Premier League többi csapatának keddi megbeszélésén ennél keményebb kifejezések is elhangozhattak – írja a Sky Sports.

 

Karren Brady képviselte a West Ham Unitedet azon a megbeszélésen, amelyen az európai Szuperligában (ESL) alapítóként közreműködő, majd később a kezdeményezésből kihátráló hat topklub kivételével ültek össze az angol élvonal csapatainak megbízottjai.

„A bizalomnak vége. Hogy kérhetnénk meg egyiküket a jövőben, hogy képviseljék a Premier League érdekeit, amikor tönkre akarták tenni azt? nyilatkozott az egyeztetést követően a The Sun bulvárlapnak a West Ham United alelnöke, Karren Brady, aki Aleksander Ceferin UEFA-elnök az ESL alapító tagjait illető korábbi kijelentésére is reagált.

„Nem csodálom, hogy kígyónak nevezte őket. Biztosíthatok mindenkit, hogy a keddi ülésen ennél rosszabbnak is neveztük őket.”

Az egyeztetés – amit a Premier League vezérigazgatója, Richard Masters hozott tető alá – azért jött létre, hogy a Szuperligát korábban támogató PL-klubokról, illetve az angol élvonal jövőbeni terveiről beszéljenek azok résztvevők, akik nem vettek részt a hamvába holt új európai nemzetközi sorozat létrehozásában – olvasható a Sky Sports beszámolójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik