PL: 50 millió alatt nem eladó a válogatottunknak gólt lövő izlandi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.10. 15:05
Brit lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Swansea City 50 millió fontos ajánlat alatt nem engedi el legnagyobb sztárját, az izlandi Gylfi Sigurdssont.

A hírek szerint az élvonalbeli rivális Everton 35 millió fontos ajánlatot készül tenni Sigurdssonért, ez azonban korántsem felel meg a walesi gárdának. Olyannyira nem elegendő a liverpooliak ajánlata, hogy a Swansea állítólag a Leicester City 40 milliós ajánlatát is visszautasította, és egészen addig biztosan nem engedi el játékosát, amíg valaki nem ad érte legalább 50 millió fontot. Ez az összeg egyébként majdnem a kétszerese lenne Wilfried Bony klubrekordot jelentő eladásának.Everton 35 millió fontos ajánlatot készül tenni Sigurdssonért, ez azonban korántsem felel meg a walesi gárdának. Olyannyira nem elegendő a liverpooliak ajánlata, hogy a Swansea állítólag a Leicester City 40 milliós ajánlatát is visszautasította, és egészen addig biztosan nem engedi el játékosát, amíg valaki nem ad érte legalább 50 millió fontot. Ez az összeg egyébként majdnem a kétszerese lenne Wilfried Bony klubrekordot jelentő eladásának.

Klubhoz közeli források azt is megírták, hogy a Bajnokok Ligájában induló csapattal nem versenyeznének ilyen keményen, de egy olyan együttesnek, mint az Everton, amely 7. helyen végzett a PL-ben, nem adják el az értékén alul.

A Swansea számára roppant értékes a középpályás, hiszen az előző szezonban rengeteget tett a kiesés elkerüléséért, ráadásul a Premier League-ben szerzett 9 gólja, 13 gólpassza és remek arányban értékesített szabadrúgásai posztja egyik legjobbjává emelték.

A 27 éves játékos a magyar szurkolók számára is ismerős lehet – a tavalyi Európa-bajnokságon ő lőtt ellenünk tizenegyesgólt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik