Newcastle: szüneteltetik a kézfogásos üdvözlést a klubnál

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.02.28. 10:52
A Newcastle United csapatorvosai tanácsára a klubnál határozatlan ideig betiltották a kézfogásos üdvözlést. Ezzel a koronavírus terjedését akarja megelőzni a Premier League-ben szereplő klub vezetősége.

„Teljesen természetes, hogy bárki bárkivel találkozik reggel, kezet fog vele. Ezt a szokást most az orvosaink tanácsára szüneteltetjük – mondta Steve Bruce csapatmenedzser a Sky Sportsnak. – Hétköznapi emberek vagyunk, de nagyon jó orvosok vesznek körül minket, azt tesszük, amit mondanak annak érdekében, hogy amennyire tőlünk telik, lelassítsuk a járvány terjedését.”„Teljesen természetes, hogy bárki bárkivel találkozik reggel, kezet fog vele. Ezt a szokást most az orvosaink tanácsára szüneteltetjük – mondta Steve Bruce csapatmenedzser a Sky Sportsnak. – Hétköznapi emberek vagyunk, de nagyon jó orvosok vesznek körül minket, azt tesszük, amit mondanak annak érdekében, hogy amennyire tőlünk telik, lelassítsuk a járvány terjedését.”

Korábban az osztrák hokiliga, az EBEL jelentette be, hogy átmenetileg felmenti a csapatokat a mérkőzések előtti és utáni kézfogásoktól, pacsizásoktól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik