Newcastle: Mayweather ismét elárulta, érdekli a klub

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.09. 22:27
null
Mayweather PL-csapat tulajdonosa lenne (Fotó: AFP)
Rég hallottunk már Floyd Mayweatherről: az amerikai ökölvívó most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elárulta, továbbra is érdeklődik az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapata iránt.

 

„A Newcastle labdarúgócsapata elképesztő, csodálatos alakulat. Ha az emberek azt akarják, hogy megvásároljam a csapatot, csak szóljanak!” – mondta egy rendezvényen Mayweather, miután felhozták neki, hogy már korábban is volt erről szó a médiában.

A „szarkák” tulajdonosa 2007 óta Mike Ashley, akit a klub rajongói előszeretettel kritizáltak az évek során. Többször is felvetődött már a Newcastle eladása, míg Mayweather 2018-ban is elmondta, fontolgatja a klub megvásárlását.

Ami a bokszot illeti: a 43 éves Floyd Mayweather (50–0–0, 27 KO/TKO) 2019 novemberében jelentette be, hogy 2020-ban visszatér. A bejelentést követően rögtön beindultak a találgatások, hogy rögtön két meccset is vállalhat.

Ismaeel Azam on Twitter

I'll cherish this video for the rest of my life. Floyd Mayweather knows Newcastle United exists. https://t.co/OIjUxNIFGS



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik