Newcastle: az argentin védő menedzserré léphet elő?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 08:56
Angol lapértesülés szerint akár Fabricio Coloccini is átveheti a Newcastle United labdarúgócsapatának irányítását, amennyiben kirúgják a jelenlegi menedzsert, Alan Pardew-t.

A Newcastle négy forduló után két ponttal a Premier League utolsó helyén szerénykedik, nem csoda, hogy felröppentek az Alan Pardew kirúgásáról szóló pletykák. Steve Bruce és David Moyes neve már korábban felvetődött mint lehetséges utód, a The Telegraph szerint azonban az sem elképzelhetetlen, hogy a gárda argentin védőjét, Fabricio Coloccinit nevezik ki a Newcastle élére.

A 32 éves, 38-szoros argentin válogatott labdarúgó 2008 óta erősíti a Newcastle-t, és az előző szezonban, Alan Pardew eltiltásakor – amikor John Carver másodedző volt hivatalosan Pardew helyettese – a félidei beszédeket ő tartotta meg, valamint az edzéseken is nagyobb szerep jutott neki.

Menedzseri kinevezése ezzel együtt igen meglepő lenne, hiszen edzői múltja nincs, visszavonulni valószínűleg még nem akar, és a topligákban igen ritkán alkalmaznak játékos-edzőket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik