Newcastle: a Real Madrid korábbi edzője a kispadon?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.22. 12:15
Angol sajtóértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United előrehaladott tárgyalásokat folytat Bernd Schusterrel, aki hamarosan leülhet a „szarkák” kispadjára.

Mint beszámoltunk róla, a Newcastle engedélyével a csapatot 2010 decembere óta irányító Alan Pardew a szintén az angol élvonalban szereplő Crystal Palachoz szerződött, üresen hagyva a fekete-fehér együttes menedzseri pozícióját.Mint beszámoltunk róla, a Newcastle engedélyével a csapatot 2010 decembere óta irányító Alan Pardew a szintén az angol élvonalban szereplő Crystal Palachoz szerződött, üresen hagyva a fekete-fehér együttes menedzseri pozícióját.

A NUFC-t átmenetileg John Carverre bízták, azonban azt ő is tudja, ez nem végleges döntés. A talkSPORT beszámolója szerint meg is találták az új „főnököt” a klubnál.

Az edzői pályafutása alatt a Sahtar Doneck, a Real Madrid, valamint a Besiktas együttesénél is megforduló Bernd Schuster a kiszemelt a posztra a szakemberhez közel álló források szerint.

A Málaga együttesétől 2014 nyarán elbocsátott szakember állítólag hetek óta tárgyal a „szarkák” vezetőségével, és már csak az aláírások hiányoznak a szerződéséről.

A Newcastle 22 forduló után a Premier League tabellájának 11. helyén áll, előnye a kiesőzónában található Hull City előtt nyolc pont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik