MU: Hendersonon trollkodott Young a FIFA 16-borítón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.26. 21:14
Ashley Youngtól, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United 30 éves támadójától a csapat egyik szurkolója azt kérte, hogy a legújabb, néhány napja megjelent FIFA 16-borítóra adjon neki autogramot – hozzátéve, az ideális az lenne, ha Young Jordan Henderson fejére szignózna, hogy a lelkes rajongóhölgynek ne kelljen a Liverpool játékosát bámulnia.  

Ez volt az első alkalom a FIFA-játék történetében, hogy a gyártó, az EA Sports szavazásra bocsátotta, mely Premier League-játékos kerüljön Lionel Messi mellé a szoftver angol kiadásának borítójára.

Sergio Agüeróra, Harry Kane-re, Thibaut Courtois-ra és Jordan Hendersonra lehetett voksolni. A Liverpool sztárja nyert, ennek értelmében a legújabb kiadáson az ő képe díszeleg a Barcelona klasszisa mellett.

Persze ezt sokan nem nézik szívesen, Lisa Thomas, a rivális Manchester United szurkolója pedig rendkívül kreatív módját választotta annak, hogy többet ne lássa Hendersont a játék borítóján: autogramot kért Ashley Youngtól, az MU támadójától, és hozzátette, szeretné, ha Henderson arcára kerülne a szignó.

Young természetesen teljesítette a hölgy kérését, aki aztán Twitteren köszönte meg a futballistának az aláírást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik