MU: „Woodward nem ért a futballhoz, a klub látja kárát”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.03. 12:38
null
A Manchester Unitednél mostanában nem rózsás az összkép (Fotó: AFP)
Louis van Gaal, a Manchester United korábbi menedzsere szerint az együttes vezérigazgatója, Ed Woodward nem ért a labdarúgáshoz, ennek pedig a klub látja kárát.

 

Van Gaal korábban az Ajaxszal nyert BL-t, UEFA-kupát, európai Szuperkupát, Interkontinentális Kupát, a hazai porondon pedig többek között három bajnokságot, majd volt a Barcelona edzője (itt is összejött két aranyérem, és egy európai Szuperkupa is), az AZ-nél is bajnok lett, ahogyan később a Bayern Münchennél is (ahol hazai fronton szintén megnyert mindent).

A holland válogatottal világbajnoki bronzérmet szerzett, a kétéves manchesteri időszaka viszont nem sok kellemes pillanatot hozott, bár egy FA-kupát így is nyert.

A Bayernnél a vezetőségben lévő emberek a futball világából érkeznek, értenek a játékhoz, amit mindig is értékeltem” – mondta Louis van Gaal az 11 Freunde magazinnak.

„A Manchester Unitednél ugyanakkor Ed Woodwardot nevezték ki vezérigazgatónak, egy olyan embert, akinek semmi rálátása sincs a futballra, és aki korábban befektetési bankárként dolgozott. Nem lehet jó vége annak, amikor egy klubot csak kereskedelmi célú megközelítéssel működtetnek” – vélekedett a holland tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik