MU: valósággá vált a „kegyetlen” jóslat az extinisztár karrierjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.30. 11:02
null
Pedig szépen indult... (Fotó: Action Images)
Adnan Januzaj továbbra sem találja a számítását a Manchester Unitedben, Louis van Gaal után José Mourinho is kölcsönadta a 21 éves támadót. A sors különös fintora, hogy a Sunderlandhez.

 


A Sunderland jelenlegi menedzsere pont David Moyes, aki 2013-ban a Manchester Unitednél mély vízbe dobta Januzajt. A bemutatkozás tökéletesen sikerült, az akkor 18 éves belga az első, kezdőként lejátszott Premier League-mérkőzésén két gólt szerzett, neki köszönhetően 0–1-ről fordított és nyert az MU a Sunderland otthonában.

A rajongás pillanatok alatt hatalmasra nőtt Januzaj körül, a United pedig gyorsan egy új szerződéssel védte be fiatal tehetségét, nehogy aprópénzért elhalássza egy másik klub.

Ekkor tette közkincsé gondolatait Neil Boland Twitter-felhasználó, aki 2013. október 19. napján ezt írta a közösségi oldalon a sokak által a következő manchesteri szupersztárnak jósolt játékosról:

„Januzaj kapott egy új szerződést, mert szerzett két gólt. Sok szerencsét öt éven belül a Sunderlandben, haver!”



A jóslat tökéletes telitalálat lett, három éven belül valósággá is vált.

Januzaj három év alatt 63 mérkőzésen 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett a Manchester Unitedben, átlagban 53 percet szerepelt egy találkozón, tehát inkább csere volt, mint kezdő. Az előző szezonban volt egy felejthető időszaka a Borussia Dortmundnál.

Mit tartogat a jövő Januzaj számára? Talán Neil Boland hamarosan tweetel róla...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik