MU: Solskjaer szerződéseiben mindig volt egy különleges záradék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.22. 14:06
Érdekes titkot árult el Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, ami tökéletesen megmutatja, a norvég edző mindig is arra vágyott, hogy egy nap a „vörös ördögök” kispadján ülhessen.

Solskjaer 2008-ban kezdte meg edzői karrierjét a Manchester United második együttesénél, 2011-ben a norvég Molde irányását vette át, 2014-ben a Cardiff City kispadjára ült le, majd 2015-től újra a Moldénál dolgozott, míg végül 2018 decemberében megkapta álommunkáját, és a Manchester United első csapatának vezetésével bízták meg.

Most pedig elárult egy titkot a norvég mester a korábbi munkáival kapcsolatban.

Solskjaer mindig a Manchester Unitedről álmodozott (Fotó: AFP)
Solskjaer mindig a Manchester Unitedről álmodozott (Fotó: AFP)

„Hívjanak naivnak, őrültnek, vagy úgy, ahogy akarnak, de mindig is arról álmodtam, hogy egy nap én lehetek a Manchester United edzője. Épp ezért minden eddigi csapatomnál beletettünk a szerződésembe egy apró záradékot, amely arra szolgált, hogy ha a United hív, azonnal mehessek” – árulta el az NRK-nak a szakember.

Solskjaer irányításával a manchesteriek 19 tétmeccset játszottak, ebből tizennégyet megnyertek, kettő döntetlennel ért véget, hármat pedig elveszítettek.

A három vereségből kettőt a legutóbbi két meccsén gyűjtötte be az MU, amely kikapott a bajnokságban az Arsenaltól, majd kiesett az FA-kupából a Wolverhampton ellen.

A „vörös ördögök” március 30-án, a Watford elleni hazai bajnokin javíthatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik