MU: Sohasem hittem volna, hogy ez megtörténhet – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.14. 11:53
null
José Mourinho meglepődött a Chelsea döntésén (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Manchester United menedzsere a West Ham United elleni 4–0-s sikert követően elárulta, nem gondolta volna, hogy a Chelsea elengedi Nemanja Maticsot.

 

A 29 esztendős szerb középpályás vasárnap mutatkozott be új csapatában a Premier League-ben, és nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá a „vörös ördögök” kiütéses rajtjához.

A meccs utáni sajtótájékoztatón José Mourinho is megdicsérte játékosát, hozzátéve, meglepődött azon, hogy a Chelsea eladta Maticsot.

„Sohasem hittem volna, hogy erre sor kerülhet, hacsak nem történik valami különleges – utalt a Matics-transzferre Mourinho. – Végül mégis összejött, az ügynöke szólt, hogy vihetjük, csak meg kell fizetnünk az árát. Ez megtörtént, így már velünk készül, mi pedig nagyon örülünk ennek. Pontosan olyan játékos, mint amilyenre a csapatnak szüksége van, Nemanja és Michael Carrick is igazi minőséget képvisel.”

A portugál egy másik új szerzeményről, Victor Lindelöfről is beszélt.

„A Real Madrid elleni mérkőzés túl korai volt neki. Phil Jones és Eric Bailly is eltiltott volt, ezért kellett játszania. Korábban is voltak játékosaim, akik más bajnokságból kerültek a Premier League-be, tudom, hogy nem egyszerű. Victornak egy kis időre van szüksége, ezt pedig megkapja, hogy lépésről lépésre haladhasson, mert egyébként fantasztikus futballista” – mondta Mourinho a vasárnapi meccskeretből kimaradó bekkről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik