MU: Sir Alex jobbkeze ráhívta a biztonságiakat C. Ronaldóra

Vágólapra másolva!
2014.11.07. 15:01
null
Sir Alex, Ronaldo és Queiroz még 2008-ban (Fotó: Action Images)
A korábban a Real Madridot irányító és a Manchester Unitednél Sir Alex Ferguson másodedzőjeként dolgozó Carlos Queiroz egy hollywoodi filmsztárhoz, Arnold Schwarzeneggerhez hasonlította a maximalista Cristiano Ronaldót.

 

„Már fiatal korában tudtuk, hogy kivételes. Ritkán lát az ember egy rendkívül tehetséges tinédzsert ilyen akaraterővel megáldva. Céltudatosság, kitartás és elkötelezettség jellemezte” – nyilatkozta a FourFourTwo magazinnak a jelenleg Irán szövetségi kapitányi posztját betöltő Queiroz.

„Egyszer olvastam Arnold Schwarzeneggeről, hogy egy film kedvéért tangózni tanult. Megszállottan törekedett a tökéletességre. Cristiano Ronaldo pontosan ilyen.”

„A Manchester United edzőjeként a carringtoni edzőközpont irodájában egyik délután különös hangokra lettem figyelmes a fák közül. Egy kém, gondoltam, hozzászoktunk már, sokan vadásztak így a sztárjátékosainkra. Kiküldtem a biztonságiakat, akik később szóltak, hogy csak Cristiano edz ott. Teljesen egyedül. Ez is mutatta, milyen kivételes játékos ő.”

Ronaldo 2003 és 2009 között volt a Manchester United játékosa, Angliából igazolt a Real Madridhoz. Queiroz a 2002–2003-as szezonban, illetve 2004 és 2008 között dolgozott Sir Alex Ferguson segédjeként a „vörös ördögöknél”, a kettő között a Real Madrid kispadján próbált szerencsét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik