MU: Schweinsteiger kihagyja a szezon hátralévő részét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.15. 14:58
Bastian Schweinsteiger, a Premier League-ben szereplő Manchester United középpályása sérülése miatt már nem léphet pályára az idényben, a nyári Európa-bajnokságra azonban felépülhet Louis van Gaal szerint.

A 31 esztendős középpályás térde március végén, a Németország–Anglia (2–3) felkészülési mérkőzés előtti edzésen sérült meg. Schweinsteiger három héttel korábban tért vissza a pályára, azt megelőzően két hónapig szintén térdsérülés miatt hiányzott.

Az Aston Villa elleni, szombati bajnoki előtti sajtótájékoztatón a „vörös ördögök" menedzsere, Louis van Gaal elárulta, a német világbajnoknak ki kell hagynia a szezon hátralévő részét, az Európa-bajnoki részvételre azonban lehet esélye.

„Nem hiszem, hogy Schweinsteiger pályára léphet már a jelenlegi szezonban, az Eb-re talán felépülhet, de ezt nem tudom most megmondani. Látok rá esélyt, ráadásul ez a mi érdekünk is, mivel azt jelentené, hogy bevethető lenne a következő idény elején" – mondta Van Gaal az MU Tv-nek.

Schweinsteiger tavaly nyáron igazolt a Manchester Unitedhez a Bayern Münchentől, sérülései miatt azonban csak 18 bajnokin léphetett pályára az idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik