MU: Rangnicknak időre van szüksége Cristiano Ronaldo szerint

Vágólapra másolva!
2022.01.13. 09:41
null
Még nem az igazi… (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgócsapatának ötszörös aranylabdás támadója szerint Ralf Rangnick menedzsernek időre van még szüksége elképzeléseinek megvalósításához és a csapat teljesítményének javításához – közölte az MTI.

A 63 éves trénert novemberben az idény végéig bízták meg az MU irányításával a norvég Ole Gunnar Solksjaer menesztése után.

„Sok minden változott, amióta hozzánk érkezett, és úgy hiszem, jó munkát tud végezni, de ahhoz idő kell, hogy minden játékos azonosulni tudjon az ötleteivel” – nyilatkozta Ronaldo a Sky Sportsnak.

A február 5-én 37. születésnapját ünneplő portugál sztár úgy fogalmazott, Rangnick megérkezése óta „bizonyos pontokon” javult a United játéka, de tisztában vannak azzal, hogy nem nyújtják tudásuk maximumát.

„Nem könnyű megváltoztatni egy csapatnál a futballisták mentalitását, játékfelfogását, a kultúrát, a rendszert. Ugyanakkor sok mérkőzés van még előttünk, amelyeken folyamatosan javulhatunk” – jelentette ki Ronaldo.

A Manchester United 21 forduló után a 7. helyen áll a Premier League-ben, de csak 19 mérkőzést játszott le. Szombaton az Aston Villa vendége lesz. A két csapat hétfő este az FA-kupa harmadik fordulójában az Old Traffordon találkozott egymással, akkor a Ronaldo nélkül felálló MU 1–0-ra nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik