MU: nem bírt ellenállni Van Gaalnak a City női csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 16:47
null
Van Gaal és a City-lányok, a jobb oldalon Duggan (Fotó: Instagram)
A Manchester City női labdarúgócsapatának csatára, Toni Duggan bocsánatot kért a klub szurkolóitól, miután Louis van Gaallal, a Manchester United menedzserével pózolt egy Instagramon közzétett képen – pont azon a napon, amikor a „vörös ördögök” 4–2-re legyőzték városi riválisukat a Premier League-ben.

 

A 23 éves, angol válogatott Duggan két csapattársával közösen kapta el egy közös képre a holland szakembert, miután kiderült, hogy ugyanabban az étteremben ünnepelnek. A City női csapatának volt oka rá, hiszen aznap 3–1-re nyertek a Birmingham City Ladies ellen az FA-kupa negyeddöntőjében.

A 2013-ban az Evertontól érkező Duggant különböző közösségi oldalakon számos Manchester City-szurkoló támadta, amiért a városi rivális „főnökével” posztolt közös képet, a szezon – számukra – legfájdalmasabb napján. Duggan bocsánatot kért.

„Szeretnék bocsánatot kérni az MCFC összes szurkolójától, hibát követtem el vasárnap este. Tisztában vagyok vele, milyen súlya van a tetteimnek. Büszkeséggel tölt el, hogy a Manchester City mezét viselhetem, és a klubot képviselhetem – erről mindenkit biztosíthatok” – írta közleményében a női csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik