MU: Mhitarjan hibát követett el – véli a dortmundi Watzke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.17. 17:15
Hans-Joachim Watzke, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund általános igazgatója úgy véli, Henrih Mhitarjan talán megbánta, hogy hátat fordított a klubnak.

Mint ismert, az örmény klasszis a nyáron a Manchester Unitedhez tette át a székhelyét, de eddig nem sikerült áttörést elérnie a klubnál – bár sérülések is hátráltatták, ám eddig öt meccsen csupán 104 percet kapott.

„Minden értelmes játékosnak előre kell gondolkodnia, hogy milyen környezetbe távozik. Ha megtaláltad a helyet, ahol működnek a dolgok, mint például Dortmundban, akkor elég fura az egészet feladni. Különösen azok után, hogy a hosszas alkalmazódási időszak után végre tényleg kezdtek jól alakulni a dolgai" – vélekedett Watzke. az örmény klasszis a nyáron a Manchester Unitedhez tette át a székhelyét, de eddig nem sikerült áttörést elérnie a klubnál – bár sérülések is hátráltatták, ám eddig öt meccsen csupán 104 percet kapott.

„Minden értelmes játékosnak előre kell gondolkodnia, hogy milyen környezetbe távozik. Ha megtaláltad a helyet, ahol működnek a dolgok, mint például Dortmundban, akkor elég fura az egészet feladni. Különösen azok után, hogy a hosszas alkalmazódási időszak után végre tényleg kezdtek jól alakulni a dolgai" – vélekedett Watzke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik