MU: „Manchesterben csak egy Király van, Herceg lehetsz” – személyes üzenet Zlatannak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.10. 15:11
Éric Cantona az Eurosport bölcs megmondójaként tündököl az Európa-bajnokság alatt, a francia a finálé előtt színészi képessége legjavát nyújtotta, és a csúcspontot azzal az üzenettel érte el, amit Zlatan Ibrahimovicnak, korábbi csapata, a Manchester United friss igazolásának címzett.

„Van egy személyes üzenetem Zlatan számára – szólította meg a svédet Éric Cantona (a videón 2:03-tól). – Úgy döntöttél, hogy vörösbe öltözöl. Ez életed eddigi legjobb döntése! Amikor kisétálsz az »Álmok Színházába«… Amikor érzed a korábban ott járó legendák szellemét… Amikor megszerzed azt a gólt a Stretford End előtt… Amikor hallod a közönséget a nevedet éltetni… Amikor a szíved olyan erősen ver, hogy kiugrik a mellkasodból… Amikor érzed, annyira fogod szeretni őket, ahogy ők téged… Tudni fogod, barátom, hogy hazaérkeztél” – mondta Cantona, majd hatásszünet után folytatta.Éric Cantona (a videón 2:03-tól). – Úgy döntöttél, hogy vörösbe öltözöl. Ez életed eddigi legjobb döntése! Amikor kisétálsz az »Álmok Színházába«… Amikor érzed a korábban ott járó legendák szellemét… Amikor megszerzed azt a gólt a Stretford End előtt… Amikor hallod a közönséget a nevedet éltetni… Amikor a szíved olyan erősen ver, hogy kiugrik a mellkasodból… Amikor érzed, annyira fogod szeretni őket, ahogy ők téged… Tudni fogod, barátom, hogy hazaérkeztél” – mondta Cantona, majd hatásszünet után folytatta.

„És még valami! Manchesterben csak egy Király van. De még lehetsz Herceg – ha akarsz. A hetes mez a tiéd lehet, ha érdekel. Ez az én üdvözlő ajándékom neked. A Király lelép, éljen soká a Herceg!”

Alig várjuk Ibrahimovic válaszát!

Az MU-legenda a videó elején beszélt az Eb-döntő két csapatáról is, ebben a legzseniálisabb rész az, amikor a portugál csapatról fejti ki véleményét.

„Portugália is a fináléban. Istenem, ez nem volt épp csodás menetelés! Öt meccs, győzelem nélkül rendes játékidőben. De ahogy Ronaldo mondta egyszer: »Portugália olyan, mint egy üveg ketchup… (itt ütögeti a két kezét, mintha dobozt rázna), semmi kilencven percen át, aztán minden kijön egyszerre!«”

Cantona videóját megtekintheti az alábbiakban, angol nyelven, angol felirattal – de angolul nem tudóknak is érdemes!

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik