MU: 45 millió fontot és Lingardot adnák a Leicester-játékosért

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.01.05. 19:21
null
James Maddison a Manchester United radarján – ismét (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint játékost plusz pénzt adna Ole Gunnar Solskjaer a Leicester Citynek, csak James Maddison öltse magára a Manchester United szerelését minél hamarabb.

 

A Daily Mirror beszámolója szerint a nyári próbálkozás után újabb ajánlattal készül a Manchester United: ezúttal 45 millió font (cirka 50 millió euró), illetve Jesse Lingard játékjoga szerepel a James Maddisonért kínált csomagban.

A 23 éves Maddison remek idényt fut, 20 meccsen hat gólt és három gólpasszt ért el a Premier League-ben, minden sorozatot figyelembe véve pedig már kilenc találatnál jár. Novemberben az angol válogatottban is bemutatkozhatott, a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn 34 percet kapott.

Lingard piaci értékét 42-44 millió euróra tartja a Manchester United – a német Transfermarkt piaci portál ennél valamivel kevesebbre, 32 millióra becsüli.

A másik oldalon Maddison becsült értéke 60 millió euró. A Leicester részéről korábban arról lehetett hallani, 80 milliós ajánlat alatt szóba sem állnak senkivel. Igaz, a klub nem is feltétlen szorul rá a középpályás eladására: a nyáron épp a Unitednak 87 millió euróért eladott Harry Maguire átigazolási díja után aligha üres a kassza a Premier League második helyén álló csapatnál.

Maddison 2018 júliusában a Norwichtól igazolt a Leicesterhez. Akkor 25 millió euró volt az ára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik