MU: közel a megegyezés a Bayern világbajnokáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.11. 09:17
null
Bastian Schweinsteiger búcsút int a Bayern Münchennek? (Fotó: AFP)
Angliai beszámolók szerint a Manchester United közel került hozzá, hogy véglegesítse a német világbajnok középpályás, Bastian Schweinsteiger szerződtetését a Bayern Münchentől.

 

A 30 éves játékos a hírek szerint közölte a müncheni vezetőkkel, hogy nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, a Bayern vezetői pedig készek túladni az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb figuráján.

A BBC összefoglalója szerint a két klub még egyeztet az átigazolási díjról, ám mivel a középpályásnak régóta udvaroló MU kész jelentős fizetésemelést adni a játékosnak, jó az esély a megegyezésre.

Schweinsteiger minden tétmérkőzést figyelembe véve 500 alkalommal játszott a Bayern első csapatával, nyolcszor volt bajnok, hétszer kupagyőztes a bajor együttessel, 2013-ban pedig megnyerte a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klub-világbajnokságot is.

A Manchester United eddig egyetlen nyári szerzeményt jelentett be, a holland Memphis Depay a PSV-től érkezik a „vörös ördögökhöz”, míg Matteo Darmian (olasz, Torino) orvosi vizsgálatra érkezett a klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik